Witgoed service Lelystad

Witgoed service Lelystad

Witgoed service Lelystad voor reparatie van uw wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast

witgoed service lelystad

Stel je voor dat je thuis bent na een dag werken. Nadat je een beetje bent bijgekomen, open je de deur van je koelkast om te beginnen met de voorbereidingen voor het avondeten, om er dan achter te komen dat je vlees en zuivelproducten lang niet zo koud zijn als zou moeten. Plannen voor het avondeten gaan uit verloren als je een ​​oplossing probeert te vinden voor je koelkastkwaal.
Er is geen slechtere timing voor een apparaat om op te geven dan juist op het moment dat je ze nodig hebt! Voordat u om hulp vraagt, volgen hier enkele suggesties voor het oplossen van problemen die ervoor kunnen zorgen dat u de reparatie van witgoed apparatuur in onze koudste wintermaanden niet nodig heeft.

Witgoed service Lelystad: De koelkast koelt niet goed

Reinig de afdichting: de afdichting op koelkastdeuren kan vaak voedseldeeltjes of ander vuil bevatten waardoor koele lucht langzaam uit het apparaat kan filteren. Gebruik een oplossing van zuiveringszout en water met een tandenborstel en veeg de rubberen afdichting schoon met een natte doek.

Stof de spoelen: Vuile spoelen zorgen ervoor dat de koelkast harder werkt om af te koelen, wat vaak resulteert in hogere temperaturen. Plaats de spoelen van uw koelkast (aan de voorkant of achterkant van de koelkast) en gebruik de opzetborstel op uw vacuüm om stof of vuil te verwijderen.

Controleer de ventilatormotor: de koelkast is afhankelijk van de motor van de verdamperventilator om zijn compartimenten te koelen. Zoek de ventilatormotor (vaak in de vriezer) en kijk of u de ventilatorbladen kunt verplaatsen. Als je dat niet kunt, heb je waarschijnlijk een nieuwe motor nodig.

Witgoed service Lelystad: Wasdroger droogt niet goed

Controleer de ontluchter: als de ontluchtingsopening verstopt is, zal de droger niet goed kunnen verwarmen. Regelmatig schoonmaken moet worden uitgevoerd door een professional, omdat het proces meestal met zich meebrengt dat het apparaat uit elkaar wordt gehaald. Stroomaansluiting: hoewel eenvoudig, deze stap wordt gemakkelijk over het hoofd gezien. Controleer of de stroombron niet is verbogen of losgekoppeld. U kunt zelfs proberen een elektrische droger los te koppelen en opnieuw aan te sluiten.

Witgoed service Lelystad: De vaatwasser maakt de vaat niet schoon

De vaatwasser krijgt geen water: zorg ervoor dat de waterafsluitklep open is. Als de klep open is, maar de afwasmachine nog steeds geen water krijgt tijdens de vulcyclus, moet de klep mogelijk worden vervangen.

Meer zeep: als je vaat niet zo schoon wordt als het zou moeten zijn, probeer dan meer zeep te gebruiken. Als er twee zeepcompartimenten zijn en u er slechts één hebt gevuld, kunt u beide vullen.

Maak uw vaatwasser schoon: het is een goed idee om uw vaatwasser periodiek schoon te maken om eventuele calciumophoping te verwijderen. Calciumopbouw laat vaak een rokerige film achter op vaat, het meest merkbaar op glaswerk. Er is een verscheidenheid aan vaatwasmachines te koop.

Als u na het volgen van de bovenstaande tips voor het oplossen van problemen nog steeds merkt dat uw apparaat niet functioneert zoals het hoort, kunt u ons bellen. We kennen de extra stress die gepaard kan gaan met een apparaat dat het zonder waarschuwing laat afweten, en hoe moeilijk het kan zijn om alleen maar bij het onderhoud te blijven. Of het nu om witgoed reparatie in Lelystad gaat of dat u routine-onderhoud nodig hebt, onze servicemensen zijn hoog gekwalificeerd om te helpen met alles wat u nodig hebt. Onze witgoed service monteurs zijn er om u te helpen uw machines in topconditie te houden!