Wasmachine reparatie Lelystad

Wasmachine reparatie Lelystad, uw allround witgoed reparatie monteur in Lelystad en omgeving.wasmachine reparatie lelystad

Hoe wasmachine reparatie Lelystad werkt:
Een monteur komt langs om uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger of koelkast te onderzoeken en diagnose te stellen tegen een prijs van 60 euro.

U weet nu wat er aan uw machine mankeert. Beslist u de witgoed machine te laten repareren door één van onze witgoedmonteurs en is dit mogelijk binnen 10 minuten, dan betaalt u slechts 10 euro extra, exclusief eventuele onderdelen.

Is er sprake van een grotere reparatie, dan krijgt u ter plekke van de monteur te horen wat de totaalprijs zal zijn. Indien u in dat geval besluit om te laten repareren, dan komen de onderzoekskosten te vervallen.

Mocht u na onderzoek de machine niet willen laten repareren, dan bent u  alleen het bedrag van 60 euro aan onderzoek verschuldigd.

U betaalt geen uurtarief, wel een vaste prijs.

Wasmachine reparatie Lelystad – Garantie: 

Witgoed reparatie Lelystad geeft 3 maanden garantie op:

Wasmachine reparatie;
Vaatwasser reparatie;
Wasdroger reparatie;
Koelkast reparatie;

Alternatieven door witgoed reparatie Lelystad:

Reparatie kan duur uitvallen! Wij bieden u daarom meer opties:

  1. Een goed werkende tweedehands wasmachine, vaatwasser, wasdroger of koelkast bij ons kopen tegen een scherpe prijs met 3 maanden garantie.
    De oude machine wordt door ons gratis afgevoerd en deze wordt door ons voor u geheel gratis geïnstalleerd en aangesloten.
  2. Een nieuwe wasmachine, vaatwasser, wasdroger, koelkast tegen garantie van 2 jaar. Wij voeren het oude apparaat gratis af en installeren de nieuwe machine, ook geheel gratis.
  3. Wilt u één van beide opties in termijnen betalen, dan is dit ook mogelijk (vraag naar de mogelijkheden).

Witgoed reparatie Lelystad: Wasmachine reparatie Lelystad:

Heeft u last van storing aan uw wasmachine, belt u dan nu en wacht niet tot de schade groter wordt.

U kunt ons bellen voor o.a. onderstaande merken:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, Dyson, EDY, ETNA, Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele, Neff, Pelgrim, Solitaire, Zanussi, Siemens, Whirlpool en Zanker.


Witgoed Reparatie Service lelystad

info@witgoedreparatieservicelelystad.nl
Botter 2351
8232 KS Lelystad
Tel: 0686360040

Witgoed reparatie Lelystad: Wasmachine reparatie Lelystad:

Wij diagnosticeren en leggen het probleem uit, alsmede repareren wij uw machine.
Het maakt hierbij niet uit waar u de machine heeft aangeschaft, wij kunnen het maken.
Wij repareren alle merken, typen en modellen en zijn uw meest betrouwbare optie voor snelle en lokale service, reparatie en onderhoud van uw wasmachine of wasdroger. Lekt uw wasmachine, wil de machine niet starten, komt er een nare lucht uit de machine. Ons team staat 24/7 voor u klaar om u te helpen.
Tot ziens bij Witgoed reparatie Lelystad: Wasmachine reparatie Lelystad.