Bosch wasmachine maakt herrie

Bosch wasmachine maakt herrie: Wasmachine maakt veel lawaai. Lijkt alsof het uit de trommel of lagers komt.Bosch wasmachine maakt herrie

Maakt lawaai bij het centrifugeren.

Mijn wasmachine maakt een enorme herrie bij het centrifugeren.

Ik hoor een heel raar geluid bij het centrifugeren van mijn wasmachine en de was stinkt nadat het gewassen is als ik het uit de wasmachine haal.

Gisterenavond heb ik de wasmachine aangezet. Bij centrifugeren maakte de machine ineens een raar bijgeluid, alsof er iets naar beneden is gevallen of dat er iets in zit.

De laatste weken maakt mijn wasmachine een raar geluid bij spoelen. Dit gebeurt alleen bij programma’s op 60 en 75 graden en bij de miniwas van 40 graden.

Mijn wasmachine maakt bij het spoelen een raar knarsend geluid.

Onze Bosch wasmachine wil niet meer draaien. Geeft geen foutmelding. Maakte sinds een dag ervoor een raar geluid bij draaien. Afspraak indien mogelijk op dinsdag tussen 8 en 12 of woensdagochtend?

Bosch wasmachine wilt niks doen en geeft foutmelding op display en blijft zoemend geluid maken als hij uit is.

Pompt niet leeg. De was was al klaar. Heb iets eruit gehaald daarna voor de rest de droger aangezet. Plotseling raar geluid. Dacht even kort programma proberen. Nu staat hij vol water dat niet wordt weggepompt.

Wasmachine schudt heel hevig als hij wil gaan centrifugeren. Stopt dan ook meteen en alles gaat knipperen wat kan knipperen. Op het moment dat het gebeurt zie het rubber bij de deur ook een rare bobbel vertonen.

 

 

 

Wasmachine reparatie Lelystad ervaring

Wasmachine reparatie Lelystad ervaring

Wasmachine reparatie Lelystad ervaring: niets is zo erg als een kapotte wasmachine. wasmachine reparatie lelystad ervaringWanneer deze machine je in de steek laat, kan je behoorlijk in paniek raken. Even nog die jurk wasser die je in het weekend aan wil. Je komt terug van vakantie en hebt bergen was. Er is net gezinsuitbreiding gekomen en dat weet je het even niet waar je het zoeken moet van de hoeveelheid was.

Wasmachine reparatie Lelystad ervaring

Bel gerust met Witgoed reparatie Lelystad om een afspraak in te plannen met onze monteur. Voor u het weet draait uw wasmachine weer als een zonnetje en zijn alle zorgen voorbij.

Inge Kersten

7 maanden geleden-

Na wat lijkt het hele internet afgespeurd te hebben, kwam ik uiteindelijk via Google bij dit bedrijf uit. Ik zat namelijk al een paar weken met een kapotte wasmachine, en ik denk dat we allemaal wel weten hoe duur het is om een gloednieuwe wasmachine te kopen… Gelukkig was een afspraak zo gemaakt en werden we echt heel goed behandeld. Ik had wat vragen over mijn wasmachine (en vooral hoe ik toekomstige problemen zoals deze kan voorkomen…) en deze werden allemaal netjes beantwoord. “De klant is koning” is gelukkig nog steeds een motto van sommige bedrijven, echt fijn om te zien. Ik raad deze service maar al te graag aan bij vrienden en familie!!!

Amy Schuurmans

3 maanden geleden-

Reparatie aan mijn Bosch is 6 maanden geleden uitgevoerd. Nu had ik weer hetzelfde probleem. Heb weer met witgoed reparatie service lelystad gebeld om door te geven dat de vaatwasser het oude probleem heeft gekregen. Binnen 3 dagen kostenloos en volgens garantie is dit hersteld. Betrouwbaar en kundig.

de Jong
6 maanden geleden

Helaas begaf onze wasmachine op zaterdag erg nadelig omdat we ieder weekend de meeste wasjes draaien. Op zoek gegaan naar een reparatie bedrijf. Wij kwamen uit bij witgoed reparatie service in Lelystad. En gelukkig had de monteur het probleem dezelfde dag nog verholpen. BEDANKT !!

Witgoed reparatie Lelystad ervaring

Witgoed reparatie Lelystad ervaring: onderstaand en greep uit de recensie van klanten, welke hun witgoed machine aan ons hebben toevertrouwd. witgoed reparatie lelystad ervaring

 

K.J. Kamping

7 maanden geleden
Door een storing in onze vaatwasser werkte de vaatwasser niet meer. Niet handig met een verjaardag een dag later ! Via Google kwamen we bij Witgoed reparatie service Lelystad terecht. De monteur kwam dezelfde dag nog om het te repareren binnen een uur was het klaar. Top service !

Lauwe Beats
7 maanden geleden

Wij hadden problemen met onze wasdroger. Zodoende zijn wij bij witgoed reparatie service in Lelystad terecht gekomen. Monteur de eigenaar is zeer professioneel, vriendelijk en had onze wasdroger gelukkig binnen 1 werkdag gerepareerd. Superblij met zijn service