Wasmachine reparatie Lelystad ervaring

Wasmachine reparatie Lelystad ervaring

Wasmachine reparatie Lelystad ervaring: niets is zo erg als een kapotte wasmachine. wasmachine reparatie lelystad ervaringWanneer deze machine je in de steek laat, kan je behoorlijk in paniek raken. Even nog die jurk wasser die je in het weekend aan wil. Je komt terug van vakantie en hebt bergen was. Er is net gezinsuitbreiding gekomen en dat weet je het even niet waar je het zoeken moet van de hoeveelheid was.

Wasmachine reparatie Lelystad ervaring

Bel gerust met Witgoed reparatie Lelystad om een afspraak in te plannen met onze monteur. Voor u het weet draait uw wasmachine weer als een zonnetje en zijn alle zorgen voorbij.

Inge Kersten

7 maanden geleden-

Na wat lijkt het hele internet afgespeurd te hebben, kwam ik uiteindelijk via Google bij dit bedrijf uit. Ik zat namelijk al een paar weken met een kapotte wasmachine, en ik denk dat we allemaal wel weten hoe duur het is om een gloednieuwe wasmachine te kopen… Gelukkig was een afspraak zo gemaakt en werden we echt heel goed behandeld. Ik had wat vragen over mijn wasmachine (en vooral hoe ik toekomstige problemen zoals deze kan voorkomen…) en deze werden allemaal netjes beantwoord. “De klant is koning” is gelukkig nog steeds een motto van sommige bedrijven, echt fijn om te zien. Ik raad deze service maar al te graag aan bij vrienden en familie!!!

Amy Schuurmans

3 maanden geleden-

Reparatie aan mijn Bosch is 6 maanden geleden uitgevoerd. Nu had ik weer hetzelfde probleem. Heb weer met witgoed reparatie service lelystad gebeld om door te geven dat de vaatwasser het oude probleem heeft gekregen. Binnen 3 dagen kostenloos en volgens garantie is dit hersteld. Betrouwbaar en kundig.

de Jong
6 maanden geleden

Helaas begaf onze wasmachine op zaterdag erg nadelig omdat we ieder weekend de meeste wasjes draaien. Op zoek gegaan naar een reparatie bedrijf. Wij kwamen uit bij witgoed reparatie service in Lelystad. En gelukkig had de monteur het probleem dezelfde dag nog verholpen. BEDANKT !!