Wasmachine maakt het programma niet af

Wasmachine maakt het programma niet af

Wasmachine maakt het programma niet af: Uw wasmachine werkt een tijdje normaal, pompt water en wast, maar stopt dan en voltooit het programma niet. Als dit gebeurt, moet u eerst het centrifugeprogramma instellen zodat u het wasgoed eruit kunt halen. Zoek dan naar mogelijke oorzaken.

Wasmachine maakt het programma niet af

Het gewicht van de was is over de limiet

Sommige modellen hebben een ingebouwde slimme sensor voor het overschrijden van de limiet. In dit geval moet u het overtollige wasgoed verwijderen en de wasmachine weer aanzetten.

Niet aftappen

Als de wasmachine stopt tijdens het leegpompen, controleer dan of het filter van de wasmachine verstopt is of dat er een vreemd voorwerp in de pomp is gekomen.

Storing in de boiler

Het komt voor dat de wasmachine het programma niet alleen voltooit als het water op het punt staat op te warmen. Dat wil zeggen, er zijn programma’s waarin de wasmachine geen water verwarmt. In dit geval is er waarschijnlijk een storing in de boiler, wanneer het verwarmingselement kapot is of te vol zit met kalkaanslag.

Elektronica storing

Wasmachine maakt het programma niet af: Als uw wasmachine stopt tijdens een wasprogramma, geven moderne wasmachines meestal een foutcode weer die op een storing wijst. Als de wasmachine het water verwarmt, het water afvoert en draait maar is gestopt en niet meer reageert, heeft het probleem waarschijnlijk te maken met elektronica. Neem in dergelijke gevallen contact op met een gekwalificeerd servicecentrum.

Heeft u uw wasmachine met spoed nodig, plaats dan een spoedbestelling. Onze toesteltechnicus komt binnen 15 minuten bij u langs om toestellen te repareren. Dit kost iets meer, maar onze prijzen zijn nog steeds redelijk in vergelijking met andere reparatieserviceproviders voor apparaten.

Wasmachine maakt het programma niet af: We bieden al meer dan 20 jaar wasmachine reparatie service in Lelystad en de omliggende gebieden. We weten dat onze klanten een tijdige en efficiënte reparatieservice voor apparaten verwachten. Daarom hebben wij alle benodigde onderdelen op voorraad om uw wasmachine zo spoedig mogelijk te repareren. Onze technici gebruiken alleen originele onderdelen, of hun analogen aanbevolen door een fabrikant van wasmachines. Zo weet u zeker dat uw wasmachine weer als nieuw werkt. Op de meeste van onze werken geven wij garanties. Onze klanten weten dat ze kunnen rekenen op een tijdige service van hoge kwaliteit wanneer ze daarom vragen. De specialisten van 7 dagen beschikbaar om uw aanvraag te verwerken en om uw wasmachine zo snel mogelijk te komen repareren.

Denkt u nog steeds: “Wie kan mijn apparaat repareren?” Kom op, denkt u dat nog steeds? Bel witgoed reparatie Lelystad of plaats uw reservering online. Vertrouw de levensduur van uw wasmachine toe aan specialisten.