Koelkast repareren Lelystad

Koelkast repareren LelystadKoelkast repareren Lelystad

Koelkast repareren Lelystad is een simpele klus voor uw allround witgoed monteur. Graag komen wij snel uw problemen te verhelpen.

Wij geven u enkele redenen waarom een koelkast niet genoeg koelt.

Koelkast repareren Lelystad: Condensorventilatormotor is kapot

Als de koelkast niet koel genoeg is, is er mogelijk een probleem met de ventilatormotor van de condensor. De ventilatormotor van de condensor werkt door lucht over de condensorbatterijen te trekken om ze af te koelen. Zonder een functionele ventilator kan uw koelkast gemakkelijk oververhit raken en niet goed koelen.

U kunt uw condensorventilatormotor achter of onder uw koelkast plaatsen. Als de ventilatormotor niet werkt, moet deze waarschijnlijk door een professional worden gerepareerd.

Koelkast repareren Lelystad: Motor van verdamperventilator werkt niet

Afhankelijk van uw model heeft uw koelkast een of meer verdamperventilatormotoren. Als uw apparaat slechts één ventilator heeft, bevindt deze zich in het vriesvak. De verdamperventilatormotor circuleert de koude lucht van de verdamperspiralen door het compartiment. Als de ventilatormotor niet werkt, heb je misschien een koude vriezer, maar geen koeling in het koelgedeelte.

Koelkast repareren Lelystad: Besturingskaarten zijn beschadigd

Een moderne koelkast gebruikt ten minste twee printplaten: de hoofdbesturingskaart en de temperatuurregelingskaart. Schade aan een van deze besturingskaarten kan verantwoordelijk zijn voor temperatuurproblemen. Deze problemen zijn voor een beginner niet gemakkelijk te diagnosticeren of te repareren, dus we raden u aan contact op te nemen met een serviceprofessional als u vermoedt dat er een storing in de besturingskaart is.

Van ons allemaal hier bij witgoed reparatie Lelystad wensen we u het beste en hopen dat u ons herinnert voor al uw koelkastreparaties.

De leeftijd van een koelkast dient in overweging genomen te worden of u de machine gaat repareren of vervangen. De meeste witgoedmachines hebben een gemiddelde levensduur en wanneer de koelkast, wasmachine, wasdroger of vaatwasser deze gemiddelde leeftijd heeft bereikt, dan is het idee om de machine te vervangen.
Wilt u uw koelkast laten repareren, daar de kosten voor een nieuwe te hoog zijn, belt u dan met witgoed reparatie Lelystad voor koelkast reparatie.
Mochten de reparatiekosten toch te hoog uitvallen, dan kunt u van ons een eerlijk advies verwachten met betrekking tot het kopen van een nieuwe koelkast.