Koelkast reparatie Lelystad

Koelkast reparatie LelystadKoelkast reparatie Lelystad

Koelkast reparatie Lelystad uitgevoerd door all-round monteurs in Lelystad voor de reparatie van al uw witgoed apparatuur.

Als uw koelkast niet koud blijft, moet u het probleem onmiddellijk aanpakken om te voorkomen dat uw bederfelijke waren bederven. Sommige problemen kunnen worden opgelost met wat eenvoudig onderhoud, terwijl andere een professionele tussenkomst vereisen. Hieronder een aantal redenen waarom de koelkast niet koud blijft.

Koelkast reparatie Lelystad: Waarom uw koelkast niet koelt

Uitzoeken wat er precies mis is, is erg belangrijk om het probleem goed te diagnosticeren en aan te pakken. Daarom hebben we een grondige lijst opgesteld met veel van de meest waarschijnlijke redenen waarom uw koelkast niet koelt.

Thermostaatinstelling is uitgeschakeld

Vraagt ​​u zich af waarom uw koelkast niet meer koelt? Het lijkt vanzelfsprekend, maar soms wordt de thermostaatknop te laag ingesteld, waardoor de temperatuur van uw koelkast stijgt. Dit kan gebeuren als u kinderen heeft of onattente huisgasten die met de thermostaat rommelen.

Vaak vinden mensen de thermostaatnummers verwarrend en gaan ze daardoor de verkeerde kant op bij het afstellen. Vergeet niet dat de cijfers het vermogensniveau aangeven, dus hogere cijfers zullen uw koelkast kouder maken.

Koelkast reparatie Lelystad: Geblokkeerde ventilatieopeningen

De luchttemperatuur in uw koelkast wordt op peil gehouden door een reeks interne en externe ventilatieopeningen. Om een ​​constante temperatuur te behouden, is het belangrijk dat deze ventilatieopeningen open blijven. Vaak blokkeren mensen onbewust de ventilatieopeningen wanneer ze voedsel intern bewaren of andere voorwerpen rond de koelkast bewaren (bijv. Boodschappentassen).

Deze ventilatieopeningen kunnen gedeeltelijk worden geblokkeerd door vuil, zoals vuil of gemorst voedsel. Elke geblokkeerde ventilatieopening kan de interne temperatuur beïnvloeden, dus het is belangrijk om ze zo vrij mogelijk te houden.

Vuile condensor spoelen

Vraagt ​​u zich af waarom uw koelkast niet koelt maar het lampje brandt? De condensorspiraal laat de warmte uit de koelkast ontsnappen. Als de spoelen vuil zijn, zal de koelkast harder moeten werken om de warmte af te voeren.

De condensorspoelen moet één keer per jaar worden schoongemaakt en kan nog vaker worden schoongemaakt als u veel stof of haren van huisdieren in uw keuken heeft. Een vuile spoel kan de prestaties beïnvloeden, maar u kunt deze eenvoudig schoonmaken met een stofzuiger of een lange borstel. Door het schoon te maken, zou het effectief moeten terugkeren naar het vrijgeven van warmte van binnenuit.

Witgoed reparatie Lelystad en medewerkers zijn zeer toegewijd en leveren snelle, vakkundige en efficiënte witgoed reparatie.
Wij streven altijd naar 100% tevredenheid van onze klanten.
Belt u ons gerust indien er een probleem is ontstaan met uw koelkast. U kunt ons dagelijks bereiken per telefoon, sms, email of online reservering.