Koelkast monteur Lelystad

Koelkast monteur Lelystad

Koelkast monteur Lelystad is een allround monteur in Lelystad voor de reparatie van koelkasten; snel, vakkundig en betrouwbaar.Koelkast monteur Lelystad

Wij repareren koelkast van o.a. de volgende merken:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, Dyson, EDY, ETNA, Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele, Neff, Pelgrim, Solitaire, Zanussi, Siemens, Whirlpool.

De koelkast is niet meer weg te denken in huishoudens. Doordat mensen steeds drukker worden en hun boodschappen veelal één keer per week doen, kan men niet meer buiten de koelkast. In veel huishouden vind je een koel-vriescombinatie.

Lijkt uw compressor voor langere tijd te draaien? Merkt u een piek in uw energierekening? De oplossing voor uw probleem is misschien eenvoudiger dan u denkt: maak de condensor spoelen van uw koelkast schoon!

Wanneer de condensor spoelen van de koelkast verstopt zijn met vuil, stof en haren van huisdieren, moet de compressor harder en langer werken. Dit kan een grote invloed hebben op de efficiëntie van uw koelkast, waardoor de compressor langer draait en minder efficiënt koelt.

De industriestandaard aanbeveling voor het reinigen van de condensor spoelen is elke 6 maanden. Eigenaren van gezelschapsdieren moeten hun batterijen ongeveer elke 3 maanden schoonmaken, omdat haren van huisdieren de condensor spoelen zeer snel verstoppen. We raden aan om snel een herinnering “Koelkast spoelen schoonmaken” aan uw agenda toe te voegen, zodat u het niet vergeet.

Koelkast monteur Lelystad: Hoe u de spoelen van uw koelkast schoonmaakt

Om de spoelen schoon te maken, hebt u een reinigingsborstel voor de condensor spoel, apparaat glijders (optioneel) en een stofzuiger nodig. We raden ten zeerste aan om glijders te gebruiken bij het verplaatsen van uw koelkast om scheuren en krassen op uw vloer te voorkomen.

U kunt bedenken wat het een impact zal hebben als uw koelkast met eventueel vriezer kapot gaat.
Belt uw witgoed monteur, wanneer zich een probleem voordoet, zodat uw koelkast snel weer in gebruik genomen kan worden.