Droger reparatie Lelystad

Droger reparatie Lelystad

Droger reparatie Lelystad: Veelbetekenende signalen dat uw droger moet worden gerepareerd.

U komt in actie als er plotseling een brandlucht door uw huis komt. Nadat u het huis heeft doorzocht, ontdekt u dat het afkomstig is van de was die u nog geen tien minuten geleden in de droger hebt gedaan. U moet de kleren drogen, dus haalt uw schouders op en gaat verder.

droger reparatie lelystad

Dit is waarschijnlijk de ergste fout die iemand kan maken. Als u duidelijke tekenen negeert dat uw apparaat gerepareerd moet worden, loopt u het risico op brand of zelfs geëlektrocuteerd te worden. Om u te helpen beslissen of uw droger een bezoek aan de winkel nodig heeft, volgen hier nog een paar duidelijke tekenen dat u een drogerreparatie nodig heeft.

Droger reparatie Lelystad: De wasdroger brandt

Dit klinkt een beetje extreem, maar het gebeurt. Zelfs als het een kleine brand is, moet je de droger meteen uitzetten en een wasdroger reparatie bedrijf bellen. Zet de droger in geen geval weer aan totdat iemand hem komt controleren.

De wasdroger maakt harde geluiden

Drogers die geluiden maken zijn niet ongewoon, vooral als je een paar schoenen of iets met ritsen erin gooit. Wat niet gebruikelijk is, is dat de machine harde geluiden maakt als deze dingen niet in de droger zitten of als het geluid hard is, zelfs voor schoenen.

U wilt dat dit probleem wordt opgelost voordat dat gebeurt, om te voorkomen dat u geld moet uitgeven voor een nieuwe riem. Zelfs als het niet duur is om een ​​bedrijf te laten komen om uw riem te vervangen, is het nog steeds geld dat u bent kwijtgeraakt.

Droger reparatie Lelystad: De droger droogt wel, maar draait niet

Een andere indicator dat er iets met uw riem aan de hand is, is als het apparaat droogt, maar de trommel niet draait. Dit betekent meestal dat de riem is geknapt. Hoewel dat jammer is omdat u voor een riem moet betalen, is het een eenvoudige reparatie.

Schakel een reparatiedienst in om uw riem te vervangen. Je kleren drogen pas gelijkmatig als je dat doet.

Het duurt een eeuwigheid om je kleren te drogen

Toen u uw wasdroger voor het eerst kreeg, duurde het slechts 45 minuten om te drogen. De afgelopen maanden is de tijd gestaag toegenomen. Of je blijft je droger te vol vullen, of er is een dieper probleem aan de hand.

Een professional kan je vertellen of u een probleem heeft met de riem, een kapotte sensor, een elektrisch probleem of een combinatie van alle drie.

Er is een brandgeur

Vaak komt er een brandgeur uit uw wasdroger omdat u uw pluizenvanger niet hebt schoongemaakt zoals u zou moeten doen. Als je je pluizenvanger gaat controleren en deze is schoon, dan betekent dit dat je een verstopte slang hebt die de warmte vasthoudt.

Zet uw droger uit en laat hem uit totdat iemand arriveert om hem te controleren. Als u de droger zijn cyclus laat voortzetten, loopt u het risico vlam te vatten en nog meer schade aan de interne onderdelen van uw machine aan te richten.

Droger reparatie Lelystad: De wasdroger lekt

Hoewel je een wasmachine hoogstwaarschijnlijk associeert met lekkend water, kan uw droger ook lekken. De meest voorkomende reden dat dit gebeurt, is een verstopte ventilatieopening door ophoping van pluizen. Als het verstopt is, kan de hete, natte lucht nergens heen en veroorzaakt het condensatie, oftewel een waterlek.

U kunt dit oplossen door een borstel te pakken en de betreffende ventilatieopening schoon te maken. Condensatie kan ook worden veroorzaakt door een ontluchtingspijp van een droger die niet goed is geïsoleerd of door een gebarsten pijp.

De wasdroger beweegt

Gaat uw droger aan de wandel? In alle ernst, je droger zou niet in je wasruimte moeten rondscharrelen. Soms gebeurt dit gewoon omdat de machine niet waterpas staat. Als het waterpas staat of u zet hem waterpas en de machine probeert nog steeds te dansen, dan moet u iemand erbij halen.

Droger reparatie Lelystad: De wasdroger gaat niet eens aan

Het meest voor de hand liggende teken dat u een probleem heeft, is dat de machine helemaal niet aangaat. Voordat u in paniek raakt en een reparatieservice gaat bellen, moet u ervoor zorgen dat uw deur helemaal dicht is. Sommige machines hebben een veiligheidsfunctie die voorkomt dat ze worden ingeschakeld als de deur nog een klein beetje open staat.

Als de deur goed dicht zit, heb je mogelijk een elektrisch probleem. Het kan ook betekenen dat de machine niet ventileert zoals zou moeten. Dit probleem is een beetje ingewikkeld en heeft de hulp van een getrainde professional nodig om het op te lossen.

Als uw droger niet goed werkt, moet u dit niet zomaar negeren. Alle apparaten geven ons kleine waarschuwingssignalen dat ze op het punt staan ​​uit te gaan of zelfs in vlammen op te gaan. Dus de volgende keer dat uw droger zich vreemd begint te gedragen, denk dan eens terug aan deze tips om te beslissen of u een bedrijf moet bellen voor reparatie van uw wasdroger.

Indien u in Lelystad of omgeving woont, staan ​​wij voor u klaar. Maak vandaag nog een afspraak met witgoed reparatie Lelystad voor een wasdroger reparatie, zodat u uw wasdroger weer in gebruik kan nemen!